Qui som

Història de la fusteria Rubies

Portem 50 anys i dues generacions al capdavant de l’empresa per oferir el millor servei als nostres clients.

features-responsive

La primera generació

La Garantia.

50 anys d’història = El saber fer.

El saber fer (en anglès, know how), saber-com, literalment, en català. La forma francesa, savoir faire també és coneguda internacionalment és l’experiència, els coneixements pràctics, tècniques i criteris que han estat utilitzats en l’elaboració i disseny d’un projecte o feina

features-responsive

Som el futur

features-responsive

Fusteria Rubies

3

Particulars

Mobles a mida
La seva idea …
La seva idea l’elaborem fins a transformar-la en un conjunt de mides, càlculs i tasques. El nostre equip humà treballa per vostè, per dur a terme la il•lusió d’aquell moble que fa temps que imagina..
1

Professionals

Mecanitzats CNC
El seu pressupost és el primer….
Podem fer el pressupost del mecanitzat que donarà al seu procés de fabricació un valor afegit de cara al client. Amb la feina del centre de mecanitzat tindrà un argument més per fer decidir al seu client..

La nostra Empresa

Experiència

Empresa dedicada a la manufactura de la fusta, especialitzada en el disseny, fabricació i col•locació de mobles fabricats a mida, cuines, armaris, portes, amb una llarga experiència.

Tecnologia…

Disposem del servei per a professionals amb treballs amb maquinària amb control numèric CNC que permet oferir als seus clients uns treballs i acabats que d’altra manera no es poden aconseguir.

Valor afegit…

Podem fer el pressupost del seu mecanitzat que donarà al procés de fabricació un valor afegit de cara al client. Amb la feina del centre de mecanitzat tindrà un argument més per fer decidir al seu client.

Què cal fer?

primer
Fer estudi
pressupost del què vol el client
Segon
Tercer
Acceptar el pressupost
Fabricar el seu moble
Quart
Cinquè
Col•locar el moble a casa del client
finalment

Satisfacció del client