Cuines

La Cuina

La cuina és un dels espais de la casa on hi passem molt de temps cada dia.

Cuines

El nou estil en cuines

Guies d’extracció total

Tots els estils

Farratges
Cuina

Equilibri tonal..

cuina

Accessoris còmodes

cuina-2

Mecanismes giratoris per aprofitar l’espai

cuina-2

Ha provat els nous sistemes amortidors als calaixos?

features-multiple-portfolios

Portes d’obertura elevada

features-nested-columns

Per reciclar amb comoditat

features-404

Demani el seu pressupost

features-page-lead

Farratges i mecanismes

Farratges moderns amb guies d’extracció total, caixons específics per cassoles. . Mecanismes de tipus giratori amb plataformes de diferents tipus, materials i acabats per aprofitar els racons.

Disseny i qualitat

La cuina és un dels espais de la casa on hi passem molt de temps cada dia. També és un lloc de dur treball per les persones que s’encarreguen de preparar i cuinar els àpats de la família. És per això que hem de donar-li la importància que realment té, cuidant la comoditat i disseny com a lloc de treball i espai de trobada familiar. És necessari que el professional l’assessori en tots els detalls d’aquesta peça clau. Tenim nous electrodomèstics que ajuden molt, farratges que fan molt més còmode l’ús diari. Vingui i li farem l’estudi i el pressupost ajustat a la seva necessitat.

Solucions ajustades

Ha provat els nous sistemes amortidors als calaixos? I a les portes? Considerem que és un dels avenços més notables dels darrers anys. Les portes i els calaixos no piquen. Els podrà empènyer sense por i el seu contingut no rebrà cops.