Treballs amb control numèric

El control numèric

PRO-MASTER 7018 de HOLZ-HER

features-responsive

Vista de la instal•lació del centre de mecanitzat

reserva d’eines

features-shortcodes

La taula de fixació amb aspiració de la peça que no deixa marques

P1050483

Capçal d’eines

features-nested-columns

Pantalla del sistema informàtic

features-404

Fixació pneumàtica de la peça

features-page-lead

Holzher Pro-Master 7018

Vista de la màquina PRO-MASTER 7018 de HOLZ-HER de quatre eixos amb possibilitat de mecanitzar els costats de la peça. Destaca la mida de mecanitzat 1250mm de consola de l’eix X. Podem mecanitzar peces d’un màxim de 180mm. d’altura. Admet recorreguts de 2500 i 3200 mm. de l’eix X, permetent mecanitzats de gran format o mida. Disposa de canviador o revòlver d’eines de 18 posicions amb canviador de 12 eines. Utilitza el sistema de fixació d’eina HSK que garanteix un millor comportament de l’eina a altes velocitats d’avanç. El sistema de desplaçament a base de corredores prismàtiques amb protecció asseguren la precisió del treball. La màquina és gestionada amb el paquet CAMPUS amb el software integrat CabinetControl amb el sistema CAD 2-D com eina auxiliar

Centre de mecanitzat CNC

. Un dels grans canvis de la nostra època és, sens dubte, la maquinària amb el control mitjançant l’ordinador. És un pas de gegant per qualsevol empresa. Donat que aquestes eines tenen un cost molt elevat i requereixen de personal altament qualificat en programes cad-cam, aquest tipus d’instal•lacions cal encarar-les per al treball de professionals del ram. Amb aquesta idea, hem instal•lat la maquinària amb control numèric per tal que el professional pugui oferir un valor afegit al seu projecte que cap fabricant gran pot donar. Cada professional ha d’incorporar les darreres novetats als seus projectes per tal d’aconseguir nova feina. Provi i demani preu del seu projecte.

El cost

Amb el centre de mecanitzat i la seva imaginació es poden aconseguir nous productes completament diferents al concepte que tots tenim de la fusteria fins el moment actual. Tant si es treballa amb DM com amb fusta, podrà obtenir nous acabats. El cost no és elevat, especialment si fem més d’una peça de cada model. El centre de mecanitzat posa a l’abast un nou model de disseny.