Portes

La porta

La porta té més d’una funció. La primera és tancar el nostre habitatge i per això podem fabricar-la amb totes les mesures de seguretat. La segona és decorativa i per això podem oferir qualsevol material i personalització

Cuines

Batent amb arc superior

Basculant – Practicable – Personalitzada

Farratges
Cuina
cuina

La Seguretat

Podem blindar la seva porta amb reforç estructural de xapa d’acer. ELs cilindres de seguretat més avançats amb clau plana i pitons carregats a motlle, pany multi punts de tancament. Frontissa anti-palanca. Estanquitat amb els burlets de goma epdm.

Porta

Llautó o Acer inoxidable?

Pany de Seguretat?

features-multiple-portfolios

Portes interiors vidriera amb quarteró

features-nested-columns

Portes estàndard

Subministrament i instal•lació de portes estàndard. Folrem el bastiment, ajustem la fulla i col•loquem els tapajunts.

features-404

Fabricació a mida

Podem fabricar i personalitzar qualsevol porta.

features-page-lead

La porta de fusta de tota la vida

Fabriquem portes interiors, exteriors, batents, basculants o corredisses. Podem fer la part superior en arc, amb qualsevol estil (modern, rústic, clàssic). Disposem de tots el tipus de fusta. Un cop fabricada la seva porta podem tenyir-la per ajustar el color al seu gust o per adaptar-la als colors existents a la casa.

Disseny i qualitat

Execució en fusta massissa. Opció de blindar amb reforç estructural de xapa d’acer. Cilindres de seguretat més avançats amb clau plana i pitons carregats a motlle, pany multi punt de tancament. Frontissa anti-palanca. Estanquitat amb els burlets de goma epdm

Accessoris de qualitat

Podem col•locar manetes i tiradors d’alta qualitat que li asseguren una llarga durada. Llautó, acer inoxidable, amb placa o roseta, acabats polit brillant o setinat.